divendres, 2 d’agost del 2013

9a. Tarda d'Escalada Esportiva a La Vinya Nova



Aquest calorós dimecres 31 de juliol de 2013 hem quedat com va sent costum cada setmana, per anar a escalar esportiva, però aquest cop hem intentat buscar al màxim possible l’ombre, ens hem decidit per anar a La Vinya Nova, al Sector Esquerra.
Hem trobat l’ombre tant buscada i el sector bastant tranquil, encara que el grau apreta i molt, jo he intentat un V Superior i ho he deixat corre, desprès he fet l’únic VI+ que hi ha i molt be, encara que l’inici esta molt sobat i la primera xapa esta a uns 6 metres de terra, el muret de dalt de tot, en superar la sabina es al més dret i finet.


En general pel nivell que hi havia a anat molt be i hem sigut una bona colla (18), i cada setmana que ens trobem anem superant en nombre els amics que ens ajuntem.
Deu ser els factors, qüestió crisis, més l’afició, més la companyia, la suma de tots donen unes tardes immillorables.
Com a anècdota, hem coincidit amb el Joan Asín, que encara no ens coneixíem en persona i anava acompanyat d’un amic seu, que muntava la via i ell la feia de segon com a resultes d’una lesió que encara no a superat del tot, però esta en molt bon camí, ànims.
I, al final com ja estem de vacances, els que tenim la sort de treballar i no tenim tanta presa, ens quedem una bona estona a fer la cervesseta a la mateixa Vinya Nova, poca llum, amb espelmes, a sota la figuera i molt bon ambient per fer petar la xerrada.


I hem participat:
Cinto Romero
Rosa Farras i la seva filla Mar
David ?
Jesús?
Xarli (jo)


Aquí teniu el vídeo de les fotos de la sortida