dissabte, 26 d’octubre del 2013

Escalada Esportiva al Llençol A


Aquest matí de dissabte, 26.10.13, la colla de Natura100 d’Escalada Esportiva ens hem trobat al Bar Muntanya de Collbató per en principi anar al Sector del Jardinet, però com be vaig dir a la trobada publicada al grup Natura100 del facebook, que depenent dels integrants podíem decidir “in situ” de canviar de sector per un altre de semblant en quan al grau compromès.
el meu amic i company Jaume molt més coneixedor d’aquestes contrades en quan a l’escalada, ens convenç per anar a fer una caminada enfilant-nos pel Camí dels Graus, per arribar a la Taca Blanca, ja dalt del camí de les Bateries, i acostar-nos en pocs metres a la dreta al Sector del Llençol A.


Avui hem sigut 6, el:




i entre tots, que si de primers qui s’ha vist be i potent o de segon, qui vol escalar però sense arriscar, hem fet totes les vies menys la número 3 que es un 6b+


1 ¿? 5b
2 ¿? 6a
3 ¿? 6b+
4 Sioux connection 4b
5 Formiguetes 4c
6 Drac Màgic 5b
7 Escarabat Bumbum 4c
8 Tatanet 5b
algunes d’elles tenen inclús 2 llargs, que es poden enllaçar en 1 i així poder gaudir de més metres d’escalada.
Les reunions de parabolts amb una anella i mallons unint la cadena.


El millor la roca i l’adherencia, no conteniu com la resta de sector s de Collbató en trobar-hi sol, es un lloc amb ombre fins a ¾ parts de les vies i només sol a l’alçada de les reunions.


En general un matí de senderisme arrodonit per unes excel·lents vies entre mig d’una concentració d’escola, que ens han fet gaudir de la xerrameca i l’escalada, fins la propera companys.