dijous, 28 de novembre del 2013

Escalada Esportiva a les Plaques del Nas de La Riba -Tarragona-

Avui ens hem trobat a Alcover al Bar Colomí, per esmorzar abans d'anar a fer escalada esportiva, desprès hem anat cap a La Riba i poc abans a la dreta ja veiem el rocam del Nas, bona roca amb un ventall molt ampli de grau i unes 40 vies d’escalada esportiva i alguna de 3 llargs. Teniu que tindre en compte que la graduació s'ha fet tenint en compte el pas de més grau per superar de la via, no el grau mitja com normalment es fa.

Hi hem estat el:

Cinto Romero


Aproximació:
Aquesta zona està situada al congost de la Roixella, anant de Picamoixons i la Riba per la C-14, abans de creuar per sota del viaducte de l’Ave, si mirem a la nostra dreta podrem veure

molt a prop l’inconfusible roca del Nas que donà nom a aquest sector. Al peu del viaducte hi ha una petita zona d’aparcament a on podem aparcar uns quatre cotxes ben posats.

coordenades de la cruïlla
41º18’48.33”N     1º11’04.69”E 
aparcar aquí ven arrambats per no destorbar.

Us deixo els enllaços del blog d’altres trobades per aquesta zona perquè us acabin de complimentar l’informació que necessiteu.


Aquest matí hem patit una mica de fred quan s’ha amagava el sol a intervals i ens arribava el ventet.

Clar que son els primers freds i tots sabem que escalar i més esportiva ens agrada i es més agradable amb caloreta.

Hem fet les vies:

Palomino V+
Aquesta via a la part superior apreta una mica, continuada de plaques molt maques en la que s’ha d’escalar. molt wappa de fer i ben assegurada.

Merda x 1 tubo V
Aquesta via comença en doble bavaresa, dos passos la resta et va portan a superar fissures, regletes, forats i plaques amb unes pedres de tamany variat, de color marron, caracteristiques d’aquesta zona que en diuen ferrites.

Espolo Reten V+
Aquesta via se la van treballar el Jaume i el Cinto, uns cracs que van tindre que pensar en el pas clau del llarg, però com que els hi va pujar l’adrenalina van voler continuar amb la:

Del Sostre V+
Aquesta via es molt maca de fer, te el pas del sostre que et fa pensar una mica, fins que li trobes la col·locació i la bústia per la ma esquerra per sobre el nostre cap i a l’esquerra de la xapa. 

Aquí ja van quedar contents i satisfets i vam pensar en anar a celebrar-ho.

Per rematar la trobada hem anat a dinar al Bar Los Hermanos a Tarragona que ja coneixem, a on ens han tractat com sempre molt be i hem menjat millor, tot un luxe.


1 comentari:

giaonhan247 ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.