dijous, 15 de maig del 2014

Mama's and the Papa's-Escalada Esportiva


Avui a la 5a. trobada de la tarda dels dimecres (14.05.14), del grup Natura100, ens hem retrobat amb vells amics de l'escalada per compartir roca, gassss i humor, escalant las vies entre la 1 i la 8 de la ressenya, de primer, en bloc, de segon, en top, en bloc, una mica de tot, fins cruixir els avantbraços, un bon sector amb bona roca, però atlètica, vertical i tècnica, que et fa gaudir des del primer metre fins l'últim.
El grau potser esta posat una mica generosament baix, o potser per la seva verticalitat sostinguda i atlètica que et deixa els braços petats, dona la impressió que te més grau del que sembla, sort que son pocs metres i es poden anar fent poc a poc, perquè sinó a l’acabar samblariem Hulk.

Hem estat, la Silvia Ortiz, Sergi Canals, Xarli GX i el Jaume Escorsell
Aproximació.:
Aparquem el cotxe al carrer Pau Bertran al mes aprop possible de la barrera de la pista forestal que porta cap a la Vinya Nova, i agafem la pista travessant la tanca, en pocs metres passem de llarg el camí de les bateries i seguim endavant en un ampli arc de volta del camí podem observar com se’n dinsa un ampla camí molt ombrivol direcció al bosc, més endavant trobrem pintades de marques blaves fins trobar una gran fita quasi al mig del camí que ens porta cap a la dreta, les anem seguint fins que veiem davant nostre la paret del Sector Mama’s and the Papa’s en aquest punt si seguim molt a la dreta porta al sectors C, per sobre nostre seguint el camí lleument a l’esquerra ens puja al nostre sector i si seguim clarament a l’esquerra ens mana a una corda fixa per sortir al sector A.
Mama’s and the Papa’s
Sector B
Vies començant per l’esquerra.
 1- Nyam Nyam 6b/6b+ 20 m. aquesta no la fem.
 2- Iroquesos + 6a. 15m. Molt fina i atlètica, el pas clau esta al sortir de la panxa, desprès de la segona xapa, quan tenim un bon forat i el tenim que deixar per anar a una presa petita amunt a la dreta, millors peus també un xic a la dreta de la línia.

 3- xapes casolanes V+ 10 m. Molt mantinguda i atlètica quedes petat de braços, encara que en tot el sector la roca es bonissima, per mi es un 6a. en molts passos.

 4- xapes casolanes V 10 m. semblant a la 3 potser un xic més fàcil, encara que també prou mantinguda.
 5- parabolts/spits V+ 30m., fem els primers 12 m. fins la reunió de la número 6., ens queda pendent la continuació, força “disfrutona” i seguint la mateixa tònica del sector, molt vertical, atlètica i amb continuïtat del grau. 
 6- Kiowas V+ 12m. És la primera via que fem del sector i notem que estem freds perquè ja comences apretant de valent, bones mans i peus quan calen.

 7- espits separats V+ 30m., Fem com a la 5 muntem reunió a la 6 fent els primers 12 metres i deixant la continuació pel proper dia.
 8- Peix de Roca V+ 15m., per nosaltres la millor via d’aquest sector, intensa, amb bona roca i continuïtat, per acabar petat de braços però satisfets. 
 9- Iala Iala 6b 20m., ens la mirem però al final no la muntem, queda pendent.
10- a equipar, comença a la fissura, aquesta no la fem.
11- Neurona 6a+ 5m., aquesta no la fem.
12- Aromes de Papiol 6a. 5m., aquesta no la fem.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gran zona per iniciacions a l'Escalada Deportiva